اخبار مرکز تحقیقات سرطان : دومین کنگره بین المللی جراحی سرطان شیراز

| تاریخ ارسال: 1402/8/1 |

دومین کنگره بین المللی جراحی سرطان شیراز

سرطان از تهدیدهای بزرگ سلامت انسان در سراسر دنیاست و ۷۰ درصد مرگ و میر سرطان در کشورهای با درآمد کم و متوسط رخ می دهد . پیش بینی می شود در سال ۲۰۳۰ بیش از ۱۲۰ هزار مورد جدید سرطان در ایران بروز کند . جراحی علاوه بر اینکه نقش اصلی در درمان سرطان دارد ، در تشخیص ، پیشگیری ، بازسازی و توانبخشی بیماران مبتلا به سرطان نیز نقش به سزایی دارد.

توجه ویژه به جراحی سرطان به عنوان زیرشاخه ای از جراحی عمومی از چند دهه قبل و بویژه طی دو دهه گذشته در برخی کشورها ، موجب بهبود مراقبت های درمانی و نتیجه نهایی درمان در بسیاری از بیماران با انواع مختلف سرطان شده است .

بخش جراحی سرطان و مرکز تحقیقات بیماریهای پستان دانشگاه علوم پزشکی شیراز درصدد برگزاری دومین کنگره بین المللی جراحی سرطان در شیراز می باشد تا علاوه بر هم فکری و تبادل نظر متخصصین و محققین مراکز مختلف ایران ، از دانش و تجربیات پژوهشگران و متخصصین مطرح از مراکز معتبر دنیا استفاده نموده و موجب انتقال دانش روز به ایران و منطقه گردد.

تلاش شده است در طی سه روز برگزاری این کنگره ، بوسیله ارائه سخنرانی های تخصصی ، پانل هایی با مشارکت فعال مخاطبین و کارگاه های متنوع ، روش های استاندارد درمانی بویژه تکنیک های جراحی و روش های نوین مداخلات جراحی در درمان سرطان های مختلف از جمله سرطان پستان ، سرطان های گوارش، کبد و مجاری صفراوی ، ملانوم ، سارکوم بافت نرم و سرطان کلیه و مجاری اداری و سرطان های زنان به بحث و تبادل نظر گذاشته شود . در این کنگره همچنین ملاحظات بیهوشی در جراحی سرطان با حضور متخصصین بیهوشی بررسی و تبادل نظر خواهد شد. حضور ارزشمند شما موجب غنای علمی کنگره می باشد . اطمینان داریم بازدید از شهر زیبای شیراز در فصل رویایی پائیز، خاطرات خوشی را برای شما رقم خواهد زد . منتظر دیدار شما هستیم.

دکتر عبدالرسول طالعی رئیس کنگره

18. یورولوژی
  19. بیهوشی

j

دومین کنگره بین المللی جراحی سرطان شیراز در تاریخ ۱۷-۱۵ آذرماه ۱۴۰۲ در شیراز – ایران برگزار می شود .

سایت همایش:    https://sisoc۲.ir/index.php

دفعات مشاهده: 236 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز تحقیقات سرطان می باشد.